Antet Prima pagina
Catalog produse
Marci produse

Cum cumpar?

INFORMATII DESPRE MODALITATEA DE INREGISTRARE SI FINALIZARE COMANDA

Bine ati venit in magazinul nostru online! Va invitam sa vizitati sectiunile care va intereseaza si sa alegeti produsele dorite. Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli:

1. PLASAREA PRODUSELOR IN COS

2. AUTENTIFICARE / CREARE CONT

3. FINALIZARE COMANDA

CUM COMAND ONLINE

1. PLASAREA PRODUSELOR IN COS:

 

Folosind meniul din stanga, navigati prin CATALOG PRODUSE/ Categoria/ Subcategoria care va intereseaza.

- Odata ce ati gasit produsul dorit de dumneavoastra plasati produsul in cosul de cumparaturi, apasati butonul , veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi.

 

 

COSUL DE CUMPARATURI

 

Pagina cosului de cumparaturi, permite urmatoarele posibilitati:

- sa Vizionati produsele alese,

- sa Actualizati cantitatea produselor completand alta cantitate apoi sa apasati pe butonul    

- sa Continuati cumparaturile pentru adaugarea si a altor produse apasand pe butonul ,se cauta si se adauga alt produs in cos apasand butonul    din dreptul produsului nou ales, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi unde apare si produsul nou ales

- sa Renuntati la o parte sau la toate produsele selectate apasand pe butonul din dreptul produsului.

- sa Continuati spre finalizare comanda, apasand butonul , veti fi directionat automat la pasul urmator in pagina Autentificare sau Inregistrare cont.


 

Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.

 

2. AUTENTIFICARE / CREARE CONT.

 

- Autentificare la rubrica "Pentru utilizatorii inregistrati"

Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati introducand adresa de email si parola contului dvs. pe care le-ati creat cand v-ati inregistrat prima data in acest magazin, apoi apasati butonul .

 

- Creare cont "Inregistrare cont nou"

In cazul in care sunteti client nou si nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate din formular si apoi sa apasati butonul 

- pentru a evita conectarea unor roboti informatici trebuie sa inroduceti si numerele ce apar in fata butonului "Inregistrare cont" exemplu- "727292"

 

 

 3. FINALIZARE COMANDA:

 

Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.

 

-Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul.

-In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi!

 

-Puteti alege o adresa alternativa de livrare ,

 

-Puteti alege o Modalitate de Livrare cat si o Modalitate de plata.

 

In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele(detalii privind livrarea comenzii cat si alte detalii necesare) pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.

 

Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.

DETALII DESPRE COMANDA SI LIVRARE


 

 

-pentru finalizare comanda se apasa butonul 

 

MODALITATE DE LIVRARE SI PLATA

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 800LEI

*TRANSPORT GRATUIT PENTRU COLETE DE PANA LA 20KG. PENTRU PRODUSELE CARE DEPASESC GREUTATEA DE 20KG VA VOM FACE O OFERTA DE PRET.

 

Livrare si cost transport

 

·PENTRU COMENZI DE PESTE 800 LEI -TRANSPORT GRATUIT *(in zonele de acoperire Nemo Expres, Cargus si Fan Curier).

 

TARIF TRANSPORT CURIERAT RAPIDNEMO EXPRESS

 

TARIF TRANSPORT CURIERAT RAPIDCARGUS

 

TARIF TRANSPORT CURIERAT RAPIDFAN CURIER

 

TAXELE DE CURIERAT SE PERCEP SEPARAT, IN FUNCTIE DE DESTINATIE SI NUMARUL DE KILOGRAME A COLETULUI.

 

 

NU livram prin POSTA ROMANA

Tariful este valabil pentru destinatiile acestor firme de curierat – fara taxe suplimentare.

Tariful de transport va fi inclus, separat, pe factura.

La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: factura fiscală în original,chitanţa, dacă este cazul, certificatul de calitate, certificatul de garanţie (unde este cazul).

Comenzile vor fi procesate până în 24 ore, din momentul primirii lor, în zilele lucrătoare.

Livrarea se face in 24-36 ore, numai pe teritoriul României, prin intermediul serviciilor de curierat mentionate mai sus.

Daca aveti contract cu o alta firma de curierat va rugam sa ne transmiteti pentru a nu va factura transportul. Vă rugăm să verificaţi starea produsului la primirea coletului. Dacă observaţi deteriorarea acestuia, trebuie încheiat un proces verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat.

 

Retur produse

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă, prin notificare scrisa trimisă comerciantului, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Condiţii: produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele originale care l-au însoţit.

În maxim 30 de zile de la data returnării, dupa verificarea produsului de catre echipa noastra de service, vă vom înapoia contravaloarea produsului, prin ordin de plată. Aceaşi regulă se aplică şi coletelor plătite în avans, ce nu ajung la destinatar din cauza serviciilor de curierat.

 

Garantie

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Persoane fizice garanţie 24 luni. Persoane juridice garanţie 12 luni.În cazul certificatelor de garanţie emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanţie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menţionat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

Produsul va fi trimis la service însoţit de descrierea scrisă a defectului reclamat precum şi de documentele de achiziţie - factură (copie) şi certificatul de garanţie în original. Diagnosticarea se face în maxim 48 ore.

Remedierea - prin depanarea produsului, înlocuirea partială sau integrală, returnarea contravalorii produselor în lipsa altor soluţii.

Returnarea produsului la client - produsul va fi expediat prin curierat rapid.

Timpul de nefuncţionare prelungeşte în mod corespunzător termenul de garanţie. Acest interval se consideră din momentul înregistrării în unitatea de service până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi notificarea în scris, în vederea ridicării produsului, sau până la predarea efectivă a produsului către consumator.

 

Încheierea contractului- Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii de către cumpărător a mesajului de confirmare, referitor la comanda sa.

Preţul produselor- Preţul produselor este cel menţionat in dreptul fiecaruia,include TVAşi este valabil în limita stocurilor disponibile. Preţul nu include taxele de transport (aproximativ 20lei, in functie de produsul comandat).

Răspundere- In timpul postarii produselor noastre pe site, pot apărea erori de operare în privinţa preţurilor sau a caracteristicilor produselor, acestea putand fi schimbate fără preaviz. Imaginile produselor au un caracter informativ.

 

 

* Pentru anumite produse se poate cere plata in avans sau un avans de minim 10% din valoarea totala.

 

* ATENTIE - NU RETURNATI PRODUSELE PRIN POSTA ROMANA - ESTE NECESAR CA PRODUSUL SA FIE VERIFICAT INAINTE DE RETURNAREA BANILOR.

 

Termeni si conditii

SC UTILCASA USG SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.: 16904 

Acest magazin online îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul reglementărilor în vigoare cu privire la comerţul electronic conform:

Legea 363/2007

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Legea 677/2001- prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distantă.


Terminologia GDPR conform:

Regulamentului european care este direct aplicat in toate Statele Membre la 25 mai 2018. Regulamentul complet poate fi accesat la adresa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO


 

 

MODALITATE DE PLATA

 

PLATA LA LIVRARE (RAMBURS) LA CURIERAT.

LIVRARE URGENTA PRIN CURIER RAPID:NEMO EXPRESS; CARGUS ; FAN COURIER.


 

Succes la cumparaturi!
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Curs valutar
Website detinut de Utilcasa USG S.R.L., CIF: 34513167, Reg.Com: J3/699/2015